Ποιοι είμαστε

Μάθετε περισσότερα για εμάς.

Το 'The Hub' ιδρύθηκε το 2014 ως μια εταιρική σχέση μεταξύ των φίλων με πάθος για υπαίθριες δραστηριότητες. Με τον καιρό, είχαμε αυτή τη μορφή ψυχαγωγίας ανά τον κόσμο και έτσι αποφασίσαμε να την προωθήσουμε με την επιστροφή μας στην Κρήτη λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών του νησιού. Συνιστούμε τις καθοδηγούμενες βόλτες ως ιδανικές για την ποδηλασία βουνού επειδή είναι κυρίως χωματόδρομοι και μονοπάτια, τα οποία χρησιμοποιούνται από τους ντόπιους για να φτάσουν στα χωράφια τους ή είναι αρχαίοι δρόμοι που χρησιμοποιούνται από προηγούμενες γενιές για να πάνε από μέρος σε μέρος και έτσι δεν έχουν χαρτογραφηθεί σωστά. Επιπλέον, δεδομένου ότι αυτοί οι δρόμοι βρίσκονται στη μέση του πουθενά, θέλουμε να παρέχουμε άμεση βοήθεια για οποιοδήποτε τεχνικό ή άλλο θέμα που μπορεί να προκύψει.

Προτείνουμε καθοδηγούμενες βόλτες, επειδή είναι οι ιδανικές διαδρομές για ορεινή ποδηλασία με χωματόδρομους και μονοπάτια, τα οποία είτε χρησιμοποιούνται από τους ντόπιους για να φτάσουν στα χωράφια τους ή είναι αρχαίοι δρόμοι που χρησιμοποιούνταν από προηγούμενες γενιές για να πάνε από τόπο σε τόπο, και έτσι δεν έχουν επίσημα χαρτογραφηθεί. Επιπλέον, δεδομένου ότι αυτοί οι δρόμοι βρίσκονται στη μέση του πουθενά, θέλουμε να παρέχουμε άμεση βοήθεια σε τυχόν τεχνικά ή άλλα θέματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της βόλτας.

Το The Hub βρίσκεται στην φιλήσυχη πλευρά των Μαλίων, στο κέντρο της παλιάς πόλης, ένα σημείο εκκίνησης για πολλές από τις εκδρομές μας. Στεγαζόμαστε σε ένα παλιό κτίριο ενός περίπου αιώνα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξαρτήματα εξασφαλίζοντας τη σωστή συντήρηση και σταθερή απόδοση των ποδηλάτων μας. Η ευρύτερη περιοχή των Μαλίων, προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για όλα τα επίπεδα της ορεινής ποδηλασίας, όπως τα πολυποίκιλα μονοπάτια κατά των τριγύρω βουνών αλλά και κατά μήκος της παράκτιας γραμμής. Στεγαζόμαστε σε ένα παλιό κτίριο (ενός περίπου αιώνα), το οποίο είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία   και αξεσουάρ εξασφαλίζοντας τη σωστή συντήρηση και σταθερή απόδοση των ποδηλάτων μας.

Προσφέρουμε μια ποικιλία από μονοήμερες και πολυήμερες βόλτες ποδηλασίας σε μοναδικές τοποθεσίες του νησιού, όλες τις εποχές του χρόνου.

Παρέχουμε μια σειρά ποιοτικών Ποδηλάτων Βουνού (δείτε τα ποδήλατά μας) για τις βόλτες μας ή μόνο για ενοικίαση.

Το όχημά μας και το τρέιλερ ποδηλάτου, μας επιτρέπουν να ξεκινήσουμε την ποδηλασία σε ιδανικές τοποθεσίες στην Κρήτη. Επιπλέον, αν φέρετε το ποδήλατό σας στην Κρήτη μπορούμε να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη αποθήκευση και συντήρηση μεταφοράς. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους επισκέπτες μας μια αυθεντική γεύση της Κρήτης, σε συνδυασμό με δραστηριότητες που προωθούν μια αίσθηση ευημερίας και ικανοποίησης.