Διαδρομή

Αυτή η εκδρομή είναι μια εύκολη βόλτα, κατάλληλη για όσους απολαμβάνουν υπαίθριες δραστηριότητες και κάποια πεντάλ. Η περιοδεία περιλαμβάνει κυρίως ποδηλασία σε επίπεδο έδαφος και καταβάσεις, εκτός δρόμου και σε δρόμους χαμηλής κυκλοφορίας. Μια μεγάλη απόσταση από τα μεγαλύτερα βουνά του Λασιθίου που φθάνουν μέχρι τη βόρεια ακτή καλύπτεται, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ζήσετε την αφθονία της Κρήτης μέσα από την ελευθερία οδήγησης ποδηλάτου. Ξεκινάμε την ξενάγηση στην είσοδο του οροπεδίου Λασιθίου και βόλτα σε επίπεδη θέση που διασχίζει το μεγαλύτερο οροπέδιο της Κρήτης. Το Οροπέδιο του Λασιθίου βρίσκεται κάτω από το Spathi (Sword), την υψηλότερη κορυφή της περιοχής του Λασιθίου (2148μ.) Και είναι το τρίτο ψηλότερο βουνό της Κρήτης. Βόλταμε κυρίως σε μικρούς δρόμους ακαθαρσιών και ασφάλτου που διέρχονται από διάφορα χωριά και γόνιμα αγροτικά χωράφια. Το οροπέδιο είναι επίσης γνωστό ως ο κήπος της Κρήτης λόγω της ποσότητας των αγαθών που καλλιεργούνται εδώ και είναι επίσης πλούσιο σε άγρια ​​χλωρίδα, καρυδιά, αχλάδι, μήλα και καστανιές. Μόλις φτάσουμε στο χωριό Ψυχρό στη νότια πλευρά του οροπεδίου, όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν το πιο διάσημο αξιοθέατο του Οροπέδιου, τη σπηλιά του μυθικού θεού Δία. Στο χωριό Καμινάκι και να απολαύσετε το διάλειμμα για καφέ στο μέσο της περιήγησής μας, να πάρετε μια γεύση από την αγροτική ζωή της Κρήτης. Συνεχίζουμε την περιήγηση προς τη βόρεια ακτή του νησιού. Μία μακρόχρονη κάθοδος (20χλμ.) Θα μας οδηγήσει στο μοναστήρι της Κεράς και στη συνέχεια στο χωριό Κράσι, με το ιστορικό του αιώνιο πλατανόσχημο δέντρο και πηγές γλυκού νερού από την οροσειρά του Δίκτη. Από το Κράσι, απολαμβάνουμε μια τελευταία πανοραμική θέα των πολυσύχναστων βόρειων ακτών και αφήνουμε τη βαρύτητα να μας οδηγήσει στον προορισμό μας, το αρχαίο μινωικό παλάτι των Μαλίων. Το παλάτι των Μαλίων ήταν το τρίτο μεγαλύτερο ανάκτορο στην Κρήτη κατά τη διάρκεια της Μινωικής εποχής και βρίσκεται δίπλα στην παραλία Ποταμός, μία από τις κορυφαίες παραλίες της βόρειας ακτής.

Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή

  • Ένας ξεναγός
  • Ποδηλατο Hardtail Cube
  • Οχημα μεταφορας
  • Κράνος
  • Σνακς, καφε,νερο

Highlights

Φωτογραφίες

Weather

Get a forecast for our upcoming tours.

WEATHER Forecast

Λασίθι

Tour date Price (Per person) Slots Book Tour

Χαρτης

Φόρτωση χάρτη...

Κάνε κράτηση

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Διάλεξε πρώτα Ημερομηνία.

Μέθοδος πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το ασφαλές PayPal (πιστωτική κάρτα) ή να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τράπεζα. Όταν λάβουμε την αίτηση σας, θα σας ειδοποιήσουμε για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πληρωμή

Βόλτα ποδηλασίας βουνού Λασίθι
Αριθμός ατόμων x
Σύνολο πληρωμής 0

Έχω διαβάσει τους Όρους χρήσης

Αυτή η βόλτα ποδηλασίας βουνού είναι διαθέσιμη για κρατήσεις μετά από αίτηση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια κράτηση.

Μπορώ να φέρω το δικό μου ποδήλατο;

Είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε με το δικό σας ποδήλατο ( Θα γίνει αφαίρεση 20 ευρώ για κάθε βόλτα ). Όχημα μεταβίβασης θα περέχεται για εσάς και το ποδήλατό σας, όταν χρειάζεται, καθώς και την τυχόν αποθήκευση και εξυπηρέτηση / συντήρηση στη βάση μας.

Είμαι ασφαλισμένος;

Σας συνιστούμε να έχετε προκαθορισμένη ταξιδιωτική ασφάλιση που να καλύπτει τις υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς είστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε πλήρη ευθύνη για τυχόν απροσδόκητα ατυχήματα.

Τι συμβαίνει αν δεν μπορώ να συμβαδίσω;

Έχουμε κατηγοριοποιήσει τις εκδρομές μας με βάση το επίπεδο δυσκολίας και την εμπειρογνωμοσύνη που απαιτείται προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις. Ωστόσο, ο καθένας μπορεί να έχει μια "κακή" μέρα και να μην είναι σε θέση να συμβαδίσει. Σε αυτή την περίπτωση, ένα όχημα θα σας παραλάβει από το πλησιέστερο διαθέσιμο σημείο. Πληροφορίες επιπέδων

Τι πρέπει να φέρω μαζί μου στην εκδρομή;

Οτιδήποτε κατάλληλο για υπαίθρια αθλήματα, όπως γάντια, γυαλιά ηλίου, αντηλιακή κρέμα, μια φωτογραφική μηχανή ή μια go-pro κάμερα και ένα μαγιό.