Διαδρομή

Η εκδρομή ξεκινά από το οροπέδιο του Λασιθίου (850μ). Για να ζεσταίνουμε, οδηγούμε εύκολα απέναντι από το οροπέδιο προς Ανατολή και φτάνουμε στο χωριό Μέσα Λασιθίου για να συναντήσουμε την πρώτη μας άνοδο. Από εδώ αρχίζουμε να ξεφεύγουμε από τον πολιτισμό και να ανεβούμε στο οροπέδιο της Katharo (1200μ). Περπατάμε πέρα ​​από το φαράγγι του Chaugas και παίρνουμε τέλεια θέα από κάτω. Στο οροπέδιο της Καθαρό, ταξιδεύουμε σε ομαλούς χωματόδρομους για να γευτείτε την κρητική φύση σε αυτά τα ύψη. Άγρια σφενδάμι, βελανιδιές, αχλάδια, μήλα και καστανιές βρίσκονται παντού, καθώς και πολλά φυτά και πολύχρωμα λουλούδια (ειδικά κατά την άνοιξη). Από τα κυριότερα είδη πτηνών είναι οι γύπες και τα γεράκια, που ευδοκιμούν σε αυτό το περιβάλλον και βρίσκουν καταφύγιο στους γύρω βράχους. Αυτή είναι και η θέση όπου έγιναν οι παλαιοντολογικές ανακαλύψεις του ντόπιου ιπποπόταμου και των απολιθωμάτων των ελέφαντα πριν από λίγο καιρό. Μια δεύτερη σύντομη ανάβαση θα μας βγάλει από το οροπέδιο και την κορυφή της περιοδείας. Από εδώ και πέρα ​​είναι όλα κάτω από το πευκοδάσος του Κρουστά. Αυτό είναι και το πιο στενό σημείο της Κρήτης που σας δίνει την ευκαιρία να δείτε και τις δύο ακτές του νησιού. Μετά από τις υπέροχες απόψεις είναι η ώρα να αναρριχηθείτε πίσω στο φαγητό και την αλλαγή για να δείτε μερικές από τις παλαιοντολογικές ανακαλύψεις! και τελικά να πάρετε το δρόμο πίσω στο lasithi.

Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή

  • A guide
  • Giant STANCE E+ 1 29
  • Vehicle transfers
  • Helmet
  • Snacks & Coffee,water
  • Local food Meal

Highlights

Weather

Get a forecast for our upcoming tours.

WEATHER Forecast

Tour date Price (Per person) Slots Book Tour

Κάνε κράτηση

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Διάλεξε πρώτα Ημερομηνία.

Μέθοδος πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το ασφαλές PayPal (πιστωτική κάρτα) ή να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τράπεζα. Όταν λάβουμε την αίτηση σας, θα σας ειδοποιήσουμε για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πληρωμή

Βόλτα ποδηλασίας βουνού
Αριθμός ατόμων x
Σύνολο πληρωμής 0

Έχω διαβάσει τους Όρους χρήσης

Αυτή η βόλτα ποδηλασίας βουνού είναι διαθέσιμη για κρατήσεις μετά από αίτηση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια κράτηση.

Μπορώ να φέρω το δικό μου ποδήλατο;

Είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε με το δικό σας ποδήλατο ( Θα γίνει αφαίρεση 20 ευρώ για κάθε βόλτα ). Όχημα μεταβίβασης θα περέχεται για εσάς και το ποδήλατό σας, όταν χρειάζεται, καθώς και την τυχόν αποθήκευση και εξυπηρέτηση / συντήρηση στη βάση μας.

Είμαι ασφαλισμένος;

Σας συνιστούμε να έχετε προκαθορισμένη ταξιδιωτική ασφάλιση που να καλύπτει τις υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς είστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε πλήρη ευθύνη για τυχόν απροσδόκητα ατυχήματα.

Τι συμβαίνει αν δεν μπορώ να συμβαδίσω;

Έχουμε κατηγοριοποιήσει τις εκδρομές μας με βάση το επίπεδο δυσκολίας και την εμπειρογνωμοσύνη που απαιτείται προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις. Ωστόσο, ο καθένας μπορεί να έχει μια "κακή" μέρα και να μην είναι σε θέση να συμβαδίσει. Σε αυτή την περίπτωση, ένα όχημα θα σας παραλάβει από το πλησιέστερο διαθέσιμο σημείο. Πληροφορίες επιπέδων

Τι πρέπει να φέρω μαζί μου στην εκδρομή;

Οτιδήποτε κατάλληλο για υπαίθρια αθλήματα, όπως γάντια, γυαλιά ηλίου, αντηλιακή κρέμα, μια φωτογραφική μηχανή ή μια go-pro κάμερα και ένα μαγιό.