Διασχίζωντας το Δϊκτυ

Η καλύτερη θέα στη βόρεια και τη νότια ακτογραμμή

Διαδρομή

Αρχίζουμε την περιήγηση στο οροπέδιο του Λασιθίου και στη συνέχεια ανεβαίνουμε μέχρι το δεύτερο μεγαλύτερο οροπέδιο Katharo. Περνάμε το οροπέδιο, γεμάτο από μήλα και αχλάδια, για να φτάσουμε σε ένα σημείο θέασης του Λιβυκού και του νησιού της Χρυσής. Τότε προχωρούμε κάτω από το λόφο και περνάμε από τμήμα του δάσους Selecano (το μεγαλύτερο πευκοδάσος της Κρήτης) για να φτάσουμε στο δάσος του Κρουστά. Περνάμε μέσα από αυτό το δάσος και συνεχίζουμε πάνω στον λόφο (με θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου) για να τελειώσουμε στην παραλία Ίστρο.

Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή

Highlights

Weather

Get a forecast for our upcoming tours.

Διασχίζωντας το Δϊκτυ

Tour date Price (Per person) Slots Book Tour

Αυτή η βόλτα ποδηλασίας βουνού είναι διαθέσιμη για κρατήσεις μετά από αίτηση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια κράτηση.

Μπορώ να φέρω το δικό μου ποδήλατο;

Είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε με το δικό σας ποδήλατο ( Θα γίνει αφαίρεση 20 ευρώ για κάθε βόλτα ). Όχημα μεταβίβασης θα περέχεται για εσάς και το ποδήλατό σας, όταν χρειάζεται, καθώς και την τυχόν αποθήκευση και εξυπηρέτηση / συντήρηση στη βάση μας.

Είμαι ασφαλισμένος;

Σας συνιστούμε να έχετε προκαθορισμένη ταξιδιωτική ασφάλιση που να καλύπτει τις υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς είστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε πλήρη ευθύνη για τυχόν απροσδόκητα ατυχήματα.

Τι συμβαίνει αν δεν μπορώ να συμβαδίσω;

Έχουμε κατηγοριοποιήσει τις εκδρομές μας με βάση το επίπεδο δυσκολίας και την εμπειρογνωμοσύνη που απαιτείται προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις. Ωστόσο, ο καθένας μπορεί να έχει μια "κακή" μέρα και να μην είναι σε θέση να συμβαδίσει. Σε αυτή την περίπτωση, ένα όχημα θα σας παραλάβει από το πλησιέστερο διαθέσιμο σημείο. Πληροφορίες επιπέδων

Τι πρέπει να φέρω μαζί μου στην εκδρομή;

Οτιδήποτε κατάλληλο για υπαίθρια αθλήματα, όπως γάντια, γυαλιά ηλίου, αντηλιακή κρέμα, μια φωτογραφική μηχανή ή μια go-pro κάμερα και ένα μαγιό.